![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() | ![]() |
![]() | |||||
![]() | ![]() | ||||
![]() | ![]() | ![]() | |||
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
|
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | Herbata | ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
Przed wyjściem na zwiedzanie miasta dobrze jest zjeść słynne solidne angielskie śniadanie, czyli jajka na bekonie i popić dobrą czarną herbatą.
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
Anglicy mają swoją poranną i popołudniową herbatę o 5-tej po południu. Często jest to herbata Twinings, lub inna dobrze zaparzona mocna herbata z dodatkiem mleka lub śmietanki. Do niej zazwyczaj podawane są kruche ciasteczka lub wyroby czekoladowe z miętowym nadzieniem.
Autor: Katarzyna Kemus
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |
![]() | ![]() | ||||
![]() | |||||
![]() | |||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |